Nieuws GJZEuropese Unie, een ramp voor de pulsvisserij in Stellendam

januari 22, 2018
https://www.groepjanzwerus.nl/wp-content/uploads/2018/01/stellendam.jpg

Groep Jan Zwerus staat qua gedachtegoed dicht bij het Forum voor Democratie en bij de PVV. Fel tegen de Europese Unie en niet zoals het CDA, PvdA, VVD en veel andere partijen die de Europese Unie steunen.
Wij zijn wel voor een Europese Economische Gemeenschap (EEG) waar wordt samengewerkt op economisch gebied zonder politieke inmenging van Brussel. Dus vrij verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal tussen de deelnemende landen.

Waarom is GJZ een felle tegenstander van de E.U.:

  • Brussel beslist dat de Nederlandse vissers niet langer mogen pulsekor vissen. Een fantastisch innovatie van de Nederlandse vissers met veel voordelen zoals, 45% minder brandstof (goed voor het milieu) , bijvangst lager en minder schade aan de zeebodem omdat de netten niet de bodem omwoelen. Door de lobbykracht van de Fransen die hun vissers steunen die nog vissen op de ouderwetse manier met sleepnetten over de zeebodem. De Nederlandse vissers die veel geïnvesteerd hebben in deze nieuwe technologie zijn de verliezers omdat bijna alle politieke partijen de macht uit handen hebben gegeven aan Brussel. Dankzij de lobby van de  Franse  parlementariërs in het Europese Parlement mogen onze vissers niet meer pulsevisserij beoefenen.
  • Brussel of de E.U. een belastinggeld verspillend, bureaucratisch en totaal overbodige politieke organisatie is die Nederland per jaar 4 miljard euro kost. In 2014 is volgens de Europese Rekenkamer 6,4 miljard euro spoorloos verdwenen door ernstige fouten, verdachte onregelmatigheden onwettige betalingen. Kortom de wereldvreemde politici uit Brussel smijten met ons belastinggeld zoals Zwarte Piet met pepernoten strooit.
  • Brussel overspoelt de burgers met regels en regels. In totaal zijn er al ongeveer 32.000 Europese regels. Om een paar te noemen: bananen moeten een minimum lengte hebben van 14 cm., een kind mag pas vanaf 8 jaar een ballon opblazen, hoeveelheid spoelwater in het toilet is gereguleerd, enz.

Geen wonder dat de Brits hebben voorgestemd voor een Brexit. Groep Jan Zwerus is net als het Forum voor Democratie en de PVV een groot voorstander van een Nexit. Een Nexit betekent dat Nederland niet langer miljarden moet afdragen aan het EU budget en noodfondsen. De economische groei zal uiteindelijk toenemen.
Nexit: zodat Nederland zijn eigen begroting, zijn eigen immigratie en handelsbeleid weer zelf kan bepalen.

 

 

Groep Jan Zwerus, een vrolijke rechtse partij voor iedereen!

Copyright Groep Jan Zwerus.